Generelle salgs- og bruksbetingelser


GENERELLE BETINGELSER FOR SALG OG BRUK

----

OVERSIKT

Denne nettsiden drives av Klindus. På denne siden refererer begrepene "vi", "vår" og "vår" til Klindus. Klindus tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra denne nettsiden til deg, brukeren, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke dette nettstedet og/eller kjøpe et av våre produkter, engasjerer du deg i vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår ("Generelle salgsbetingelser", "Generelle salgs- og bruksbetingelser" , "Vilkår") , inkludert ytterligere vilkår, betingelser og retningslinjer det refereres til her og/eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse generelle salgs- og bruksvilkårene gjelder for alle brukere av dette nettstedet, inkludert men ikke begrenset til brukere som surfer på nettstedet, som er selgere, kunder, selgere og/eller innholdsbidragsytere.

Vennligst les disse generelle salgs- og bruksbetingelsene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av dette nettstedet, godtar du å være bundet av disse generelle salgs- og bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, må du ikke gå inn på nettstedet eller bruke tjenestene som tilbys der. Hvis disse generelle salgs- og bruksbetingelsene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse generelle salgs- og bruksbetingelsene.

Alle nye funksjoner og verktøy som vil bli lagt til denne butikken på et senere tidspunkt vil også være underlagt disse generelle salgs- og bruksvilkårene. Du kan se den nyeste versjonen av de generelle salgs- og bruksvilkårene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse generelle salgs- og bruksbetingelsene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for å se om det er gjort endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer utgjør din aksept av disse endringene.

Butikken vår ligger på Shopify Inc. De gir oss e-handelsplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg.


ARTIKKEL 1 - BETINGELSER FOR BRUK AV VÅR NETTBUTIKK

Ved å akseptere disse generelle salgs- og bruksbetingelsene, bekrefter du at du har nådd myndighetsalder i ditt land, stat eller provins der du bor, og at du har gitt oss ditt samtykke til å tillate enhver eldre person du er ansvarlig for å bruke denne nettsted.

Bruk av produktene våre til ethvert ulovlig eller uautorisert formål er forbudt, og du må ikke under bruk av tjenesten bryte lovene i din jurisdiksjon (inkludert men ikke begrenset til lovene knyttet til opphavsrett).

Du må ikke overføre ormer, virus eller annen kode av destruktiv karakter.

Ethvert brudd på eller brudd på disse generelle salgs- og bruksvilkårene vil resultere i umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.


ARTIKKEL 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte tilgang til tjenester for enhver person når som helst, uansett årsak.

Du forstår at innholdet ditt (unntatt kredittkortinformasjonen din) kan overføres ukryptert, og dette innebærer (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å samsvare med og tilpasse seg tekniske krav for tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten eller bruken av tjenesten, eller noen tilgang til tjenesten eller kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten tillatelse. uttrykkelig skriftlig beskjed fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for din bekvemmelighet, og vil ikke begrense eller påvirke disse vilkårene.


ARTIKKEL 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUELL INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Innholdet på dette nettstedet er kun gitt for informasjonsformål og skal ikke utgjøre din eneste informasjonskilde for å ta beslutninger, uten først å konsultere mer nøyaktige, fullstendige og oppdaterte informasjonskilder. Hvis du bestemmer deg for å stole på innholdet som presenteres på denne siden, gjør du det på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde visse forhåndsopplysninger. Denne tidligere informasjonen er av natur ikke oppdatert og er kun gitt for informasjonsformål. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne siden når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på siden vår. Du godtar at du er ansvarlig for å overvåke endringer på nettstedet vårt.


ARTIKKEL 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte tjenesten (og enhver del eller innhold av tjenesten) uten varsel og når som helst.

Vi vil ikke være ansvarlige overfor deg eller noen annen tredjepart for prisendring, suspensjon eller avbrudd av tjenesten.


ARTIKKEL 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være eksklusivt tilgjengelig online på nettstedet vårt. Disse produktene eller tjenestene kan være tilgjengelige i begrensede mengder og kan bare være gjenstand for retur eller utveksling i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt beste for å vise så tydelig som mulig fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken vår. Vi kan ikke garantere at visningen av farger på dataskjermen din vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til å gjøre det, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person og i enhver geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser og produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å slutte å tilby et produkt når som helst. Enhver tjeneste eller produkttilbud på dette nettstedet er ugyldige der det er forbudt ved lov.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller andre varer som du har skaffet eller kjøpt vil oppfylle dine forventninger, og heller ikke at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.


ARTIKKEL 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, redusere eller kansellere mengdene som er kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller fra samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte deg på e-posten og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble plassert. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vår egen vurdering, kan se ut til å være fra selgere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig ordre- og kontoinformasjon for alle bestillinger som legges inn i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse, kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi umiddelbart kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

For mer informasjon, se vår returpolicy.


ARTIKKEL 7 - EKSTRA VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke overvåker, kontrollerer eller påvirker.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelige" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen godkjenning. Vi vil ikke ha noe juridisk ansvar som følge av eller knyttet til bruken av disse valgfrie tredjepartsverktøyene.

Hvis du bruker de valgfrie verktøyene som tilbys på nettstedet, gjør du det på egen risiko og etter eget skjønn, og du bør konsultere vilkårene for slike verktøy som tilbys av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller nye funksjoner på nettstedet vårt (inkludert nye verktøy og ressurser). Disse nye funksjonene og disse nye tjenestene vil også være underlagt disse generelle salgs- og bruksbetingelsene.


ARTIKKEL 8 - TREDJEPARTSLENKER

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig gjennom tjenesten vår kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke forpliktet til å gjennomgå eller vurdere innholdet eller nøyaktigheten til slike nettsteder, og vi garanterer eller påtar oss ikke noe ansvar for noe innhold, nettsted, produkt, tjeneste eller annet materiale som er tilgjengelig på eller fra disse tredjepartssidene.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med disse tredjepartsnettstedene. Vennligst les retningslinjene og praksisen til tredjeparter nøye, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående produktene til disse tredjepartene skal sendes til de samme tredjepartene.


ARTIKKEL 9 – KOMMENTARER, FORSLAG OG ANDRE FORSLAG FRA BRUKER

Hvis du, på vår forespørsel, sender inn spesifikt innhold (for eksempel for å delta i konkurranser), eller hvis du uten forespørsel fra oss, sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten på nettet, via e-post, post eller ellers (samlet "kommentarer"), gir du oss rett til, når som helst og uten begrensninger, til å redigere, kopiere, publisere, distribuere, til å oversette og på annen måte bruke og i alle medier eventuelle kommentarer du sender til oss. Vi er ikke og bør ikke kreves (1) for å opprettholde konfidensialiteten til kommentarer; (2) å betale kompensasjon til noen for eventuelle kommentarer gitt; (3) for å svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til å gjøre det, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi mener, etter eget skjønn, er ulovlig, støtende, truende, fornærmende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende, eller som krenker intellektuell eiendom eller disse generelle salgs- og bruksbetingelsene.

Du godtar å skrive kommentarer som ikke krenker rettighetene til tredjeparter, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du godtar også at kommentarene dine ikke vil inneholde ulovlig, ærekrenkende, støtende eller uanstendig innhold, og de vil heller ikke inneholde datavirus eller annen ondsinnet programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen du ikke er, eller prøve å villede oss og/eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til kommentarene dine. Du er fullt ansvarlig for alle kommentarer du legger inn og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar for og fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle kommentarer du legger inn eller andre tredjepartsinnlegg.


ARTIKKEL 10 – PERSONOPPLYSNINGER

Din innsending av personlig informasjon til butikken vår er underlagt vår personvernerklæring. Klikk her for å se vår personvernerklæring.

ARTIKKEL 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UNØYAKTIGHETER

Fra tid til annen kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som kan inneholde typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, gebyrer, produktfrakt, leveringstider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter, utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger, hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig. , når som helst og uten varsel (inkludert etter at du har plassert din bestilling).

Vi er ikke forpliktet til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert men ikke begrenset til prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen fastsatt oppdaterings- eller oppdateringsdato i tjenesten eller på noe relatert nettsted skal tas i betraktning for å konkludere med at informasjonen i tjenesten eller på et relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

ARTIKKEL 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til forbudene som er angitt i de generelle salgs- og bruksvilkårene, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ulovlige formål; (b) å få andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte enhver regional forordning eller enhver internasjonal, føderal, provinsiell eller statlig lov, regel eller forskrift; (d) for å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller rettighetene til tredjeparter; (e) å trakassere, mishandle, fornærme, såre, ærekrenke, baktale, nedverdige, skremme eller diskriminere noen på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på en slik måte at det kompromitterer funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller et tilknyttet, uavhengig nettsted eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) å spamme, nette, kapre et domene, presse ut informasjon, surfe, utforske eller skanne nettet (eller andre ressurser); (j) for obskøne eller umoralske formål; eller (k) for å bryte eller omgå sikkerhetstiltakene til tjenesten vår, andre nettsider eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på forbudt bruk.


ARTIKKEL 13 - UTELUKKELSE AV GARANTIER OG BEGRENSNING AV ANSVAR

Vi garanterer eller gir ingen representasjoner om at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rask, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemte perioder eller kansellere tjenesten når som helst uten å varsle deg først.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av tjenesten, eller din manglende evne til å bruke den, er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (med mindre det er uttrykkelig oppgitt om det motsatte av oss) gitt "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten representasjon, uten garantier og uten betingelser av noe slag, uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier for salgbarhet eller salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og frihet fra krenkelse.

Klindus, våre direktører, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, kontraktører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører og lisensgivere kan på ingen måte holdes ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige skader, straff, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert men ikke begrenset til tap av fortjeneste, inntekter, besparelser, data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten kontraktsmessige, skadevoldende (selv ved uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår som følge av din bruk av enhver tjeneste eller produkt avledet fra denne tjenesten, eller angående andre krav knyttet til din bruk av tjenesten eller av ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller tap eller skade på type som oppstår ved bruk av tjenesten eller enhver kon holdes (eller produktet) publisert, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig gjennom tjenesten, selv om du har blitt gjort oppmerksom på muligheten for at de kan forekomme. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, vil vårt ansvar være begrenset i den maksimale utstrekning loven tillater.

ARTIKKEL 14 - ERSTATNING

Du godtar å holde skadesløs, forsvare og beskytte Klindus, vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, med hensyn til ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokathonorarer, laget av en tredjepart som et resultat av eller som følge av ditt brudd på disse generelle salgs- og bruksbetingelsene eller dokumentene de refererer til, eller ditt brudd på lov eller rettigheter til en tredjepart.

ARTIKKEL 15 - ATDELBARHET

I tilfelle at en bestemmelse i disse generelle salgs- og bruksbetingelsene anses å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, kan denne bestemmelsen likevel brukes i den fulle utstrekning loven tillater, og den ikke-anvendelige delen må anses å være adskilt fra disse generelle salgs- og bruksbetingelsene, må denne dissosiasjonen ikke påvirke gyldigheten og anvendeligheten av alle de andre gjenværende bestemmelsene.

ARTIKKEL 16 - OPPSIGELSE

Forpliktelsene og ansvaret påtatt av partene før oppsigelsesdatoen vil forbli gjeldende etter oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.

Disse generelle salgs- og bruksbetingelsene er effektive med mindre og til de blir sagt opp av deg eller ikke. Du kan si opp disse generelle salgs- og bruksvilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke siden vår.

Hvis vi tror, ​​etter eget skjønn, at du ikke lykkes, eller hvis vi mistenker at du ikke har vært i stand til å overholde vilkårene i disse vilkårene og betingelsene for salg og bruk, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten å varsle deg på forhånd, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige penger frem til oppsigelsesdatoen (inkludert denne), og/eller vi kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller deler av dem).

ARTIKKEL 17 - HELE AVTALEN

Enhver unnlatelse fra vår side i å utøve eller anvende rettigheter eller bestemmelser i disse generelle salgs- og bruksvilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av denne rettigheten eller bestemmelsen.

Disse vilkårene og betingelsene for salg og bruk eller andre retningslinjer eller driftsregler som vi legger ut på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten utgjør hele forståelsen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter all kommunikasjon, forslag og alle avtaler, tidligere og samtidige, muntlige eller skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til tidligere versjoner av de generelle salgs- og bruksvilkårene).

Enhver uklarhet med hensyn til tolkningen av disse generelle salgs- og bruksbetingelsene skal ikke tolkes til skade for den som utarbeider den.

ARTIKKEL 18 - GJELDENDE LOV

Disse generelle salgs- og bruksbetingelsene, samt enhver annen separat avtale som vi leverer tjenester til deg gjennom, vil bli styrt av og tolket under gjeldende lover på 13 boulevard Meder, Viry Chatillon, J, 91170, Frankrike.

ARTIKKEL 19 - ENDRINGER I DE GENERELLE BETINGELSER FOR SALGS OG BRUK

Du kan se den nyeste versjonen av de generelle salgs- og bruksvilkårene når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, modifisere eller erstatte noen del av disse vilkårene og betingelsene for salg og bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å besøke siden vår regelmessig for å se etter endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt etter publisering av eventuelle endringer i disse vilkårene og betingelsene utgjør aksept av disse endringene.

ARTIKKEL 20 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål angående de generelle salgs- og bruksvilkårene skal sendes til oss på klindus.societe@gmail.com.

Por que confiar em nós ?

Serviço profissional 7 dias por semana

Pagamento 100% seguro

Entrega em domicílio segura

97% de satisfação do cliente